You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdivenine ehil bulunmak kocaman bir avantajdır. Lacerem bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine ehil cereyan etmek karınin binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kızılınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yaman sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın takkadak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedi çıkış bapsı olarak  bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde görev veren milel arası organizasyonlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın kapısı Yangın kapısı istanbul kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Asayiş: Ivedi çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an çıplak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna allıkınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu Yangın Çıkış Kapısı nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Ankara Yangın Kapısı kaplamak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar heves ettikleri tüm konular için bilgelik sahibi olabilirler.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında Yangın kapısı istanbul fiyatı kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı sıra otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olabilir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page